• Citigo
      • Citigo 3D Fresh
        Citigo 3D Fresh od  203 900
        Výjimečný malý vůz nejen pro město
        • ​zadní parkovací senzory, 14" litá kola APUS, malý kožený paket se stříbrnou krytkou volantu
        • ​výkonné 44/55kW MPI motory a úsporný G-TEC 50kW CNG
        • ​možnost financování ŠKODA Financial Services
        • 251l /951l
        • od4,4m3/100km
        • od82g/km
      • Citigo 3D
        Citigo 3D od  177 900
        Malá rozměry, velká možnostmi
        • Uvedená cena platí pouze při využití financování​​
        • Možnost 3 i 5dveřové karoserie​
        • Alternativou je 5° robotizovaná převodovka​
        • 251l /951l
        • od4l/100km
        • od82g/km
      • Citigo 3D Monte Carlo
        Citigo 3D Monte Carlo od  269 200
        Na první pohled jiné Citigo - vzhledem i výbavou
        • ​ ​​​Uvedená cena platí pouze při využití financování​
        • Sportovní podvozek
        • Palubní počítač​
        • 251l /951l
        • od4,5l/100km
        • od101g/km
      • Citigo 3D G-TEC
        Citigo 3D G-TEC od  270 200
        Citigo G-TEC - o krok před ostatními
        • ​Uvedená cena platí pouze při využití financování​​​​
        • Šetrný k životnímu prostředí - tišší jízda, nižší emise
        • Nejlevnější palivo - výrazná finanční úspora
        • 251l /951l
        • od4,4m3/100km
        • od82g/km
      • Citigo 5D Fresh
        Citigo 5D Fresh od  213 900
        Výjimečný malý vůz nejen pro město
        • ​zadní parkovací senzory, 14" litá kola APUS, malý kožený paket se stříbrnou krytkou volantu
        • ​výkonné 44/55kW MPI motory a úsporný G-TEC 50kW CNG
        • ​možnost financování ŠKODA Financial Services
        • 251l /951l
        • od4,4m3/100km
        • od82g/km
      • Citigo 5D
        Citigo 5D od  187 900
        Malá rozměry, velká možnostmi
        • Uvedená cena platí pouze při využití financování​​
        • Možnost 3 i 5dveřové karoserie​
        • Alternativou je 5° robotizovaná převodovka​
        • 251l /959l
        • od4l/100km
        • od82g/km
      • Citigo 5D Monte Carlo
        Citigo 5D Monte Carlo od  279 200
        Na první pohled jiné Citigo - vzhledem i výbavou
        • ​Uvedená cena platí pouze při využití financování​
        • Sportovní podvozek
        • Palubní počítač
        • 251l /959l
        • od4,5l/100km
        • od101g/km
      • Citigo 5D G-TEC
        Citigo 5D G-TEC od  280 200
        Citigo G-Tec - o krok před ostatními
        • ​Uvedená cena platí pouze při využití financování​​​​​
        • Šetrný k životnímu prostředí - tišší jízda, nižší emise
        • Nejlevnější palivo - výrazná finanční úspora
        • 213l /913l
        • od4,4m3/100km
        • od82g/km
  • Fabia
      • Fabia
        Fabia od  217 900
        Fabia navazuje na designové prvky značky ŠKODA VisionC
        • Expresivní, moderní a dynamická​
        • Nová, svěží koncepce řešení interiérů
        • Širší než doposud s nižším podvozkem
        • 330l /1150l
        • od3,6l/100km
        • od93g/km
      • Fabia Monte Carlo
        Fabia Monte Carlo od  335 900
        Dostatek stylu a skvělé jízdní vlastnosti
        • Černé designové prvky, panoramatická střecha a kola z lehkých slitin
        • Kvalitní a precisní provedení interiéru
        • Černo-červená sportovní sedadla a tříramenný volant obšitý kůží
        • 330l /1150l
        • od3,6l/100km
        • od93g/km
      • Fabia Combi
        Fabia Combi od  247 900
        Začínáme tam, kde jiní končí
        • ​Bezkonkurenční zavazadlový prostor ve své třídě
        • ​Nové asistenční a infotainment systémy
        • Výkonné a úsporné motory
        • 530l /1395l
        • od3,6l/100km
        • od94g/km
      • Fabia Combi Monte Carlo
        Fabia Combi Monte Carlo od  345 900
        Dostatek stylu a skvělé jízdní vlastnosti
        • ​Černé designové prvky, panoramatická střecha a kola z lehkých slitin
        • Kvalitní a precisní provedení interiéru
        • Černo-červená sportovní sedadla a tříramenný volant obšitý kůží
        • 530l /1395l
        • od3,6l/100km
        • od94g/km
      • Fabia Combi ScoutLine
        Fabia Combi ScoutLine od  350 900
        Malé auto, velká přitažlivost
        • 16" kola z lehké slitiny ROCK a rezervní kolo
        • Příprava na tažné zařízení
        • Vyhřívání předních sedadel
        • 530l /1395l
        • od3,4l/100km
        • od89g/km
  • Rapid
      • Rapid Fresh
        Rapid Fresh od  315 900
        Kompaktní vůz s prostorem pro celou rodinu
        • Praktický s objemem zavazadlového prostoru 550 l​​
        • LED přední mlhové světlomety a rádio v základu
        • Prodloužená 5letá záruka
        • 550l /1490l
        • od4,7l/100km
        • od107g/km
      • Rapid
        Rapid od  294 900
        Prostor ve své nejkrásnější podobě
        • ​První sériový model s novým designem ŠKODA​​​
        • Dostatek prostoru i skvělý poměr ceny a užitné hodnoty
        • ​Rozsáhlá bezpečnostní výbava
        • 550l /1490l
        • od3,5l/100km
        • od94g/km
      • Rapid Monte Carlo
        Rapid Monte Carlo od  381 900
        Svěží vzhled, sportovní interiér, bohatá výbava.
        • ​Černá 16" kola z lehkých slitin v lesklém provedení
        • ​Sportovní sedadla a tříramenný multifunkční volant
        • Low-​Xenonové světlomety a zatmavená přední mlhová světla s LED denním svícením a Corner funkcí
        • 550l /1490l
        • od3,6l/100km
        • od94g/km
      • Rapid Spaceback Fresh
        Rapid Spaceback Fresh od  307 900
        Vůz, co má šťávu
        • Úsporné TSI motory
        • LED přední mlhové světlomety a rádio v základu​
        • Prodloužená 5letá záruka
        • 415l /1381l
        • od4,7l/100km
        • od107g/km
      • Rapid Spaceback
        Rapid Spaceback od  289 900
        Stylový hatchback s nadčasovým designem
        • Vůz oceněný prestižní cenou reddot za design
        • Moderní infotainment systémy
        • Výkonné a úsporné motory od 66 kW do 92 kW
        • 415l /1381l
        • od3,6l/100km
        • od94g/km
      • Rapid Spaceback Monte Carlo
        Rapid Spaceback Monte Carlo od  387 900
        Vzrušující a stylový kompaktní vůz
        • Prvky v černém designu včetně panoramatické střechy
        • 16" kola z lehkých slitin v lesklém provedení
        • Sportovní sedadla a tříramenný multifunkční volant
        • 415l /1381l
        • od3,6l/100km
        • od94g/km
      • Rapid Spaceback ScoutLine
        Rapid Spaceback ScoutLine od  380 900
        Příjemné svezení i v drsných podmínkách
        • 16'' kola z lehké slitiny Rock a rezervní kolo
        • Designové prvky ScoutLine a SUNSET
        • Kožený multifunkční volant a Bluetooth ​​
        • 415l /1381l
        • od3,6l/100km
        • od94g/km
  • Octavia
      • Octavia Fresh
        Octavia Fresh od  434 900
        Svěží nabídka ŠKODA
        • ​ Signalizace vzdálenosti při parkování vzadu
        •  3-ramenný multifunkční volant s ovládáním rádia a telefonu
        • Extra výbava navíc oproti verzi Ambition
        • 590l /1580l
        • od3,7l/100km
        • od99g/km
      • Octavia
        Octavia od  354 900
        Třída sama pro sebe
        • ​​ESC s multikolizní brzdou a 7 airbagů ve standardu ​​​​
        • Motor 1,6 TDI/66 kW
        • Lane Assist - systém pro udržování vozu v jízdním pruhu
        • 590l /1580l
        • od3,7l/100km
        • od99g/km
      • Octavia RS
        Octavia RS od  659 900
        Symbióza sportovního charakteru, prostoru i funkčnosti
        • Jedinečné sportovní provedení interiéru
        •  Motory 2.0 TSI/162 kW a 2.0 TDI CR DPF/135 kW
        •  Elektronická uzávěrka diferenciálu XDS+
        • 590l /1580l
        • od4,4l/100km
        • od115g/km
      • Octavia RS 230
        Octavia RS 230 od  734 900
        Nejrychlejší Octavia všech dob​
        • Motor 2.0 TSI/169 kW
        • ​VAQ (Elektricky řízený diferenciál s omezenou svorností)
        • ​Sportovně laděný výfuk
        • 590l /1580l
        • od6,2l/100km
        • od142g/km
      • Octavia G-TEC
        Octavia G-TEC od  448 900
        ŠKODA Octavia jezdí i na stlačený zemní plyn
        • CNG - nejvýhodnější pohonná hmota​​
        • Plnohodnotná nádrž na benzín a dvě nádrže na CNG
        • Zážehový motor 1,4 TSI o výkonu 81 kW
        • 460l /1450l
        • od5,3l/100km
        • od94g/km
      • Octavia Combi Fresh
        Octavia Combi Fresh od  464 900
        Svěží nabídka ŠKODA
        • ​ Signalizace vzdálenosti při parkování vzadu
        •  3-ramenný multifunkční volant s ovládáním rádia a telefonu
        • Extra výbava navíc oproti verzi Ambition
        • 610l /1740l
        • od3,8l/100km
        • od99g/km
      • Octavia Combi
        Octavia Combi od  384 900
        Dynamické kombi s působivým designem
        • ​ Zavazadlový prostor 610 litrů​​
        • ​ Elektricky ovládáné páté dveře
        • ​ Hi-tech prvky bezpečnostní a komfortní výbavy
        • 610l /1740l
        • od3,8l/100km
        • od99g/km
      • Octavia Combi RS
        Octavia Combi RS od  694 900
        Symbióza sportovního charakteru, prostoru i funkčnosti
        •   Jedinečné sportovní provedení interiéru
        •   Motory 2.0 TSI/162 kW a 2.0 TDI CR DPF/135 kW
        •   Elektronická uzávěrka diferenciálu XDS+
        • 610l /1740l
        • od4,4l/100km
        • od115g/km
      • Octavia Combi RS 230
        Octavia Combi RS 230 od  769 900
        Nejrychlejší Octavia Combi všech dob
        • ​​​Motor 2.0 TSI/169 kW
        • ​VAQ (Elektricky řízený diferenciál s omezenou svorností)
        • Sportovně laděný výfuk
        • 610l /1740l
        • od6,2l/100km
        • od142g/km
      • Octavia Combi G-TEC
        Octavia Combi G-TEC od  481 900
        ŠKODA Octavia Combi jezdí i na stlačený zemní plyn
        • CNG - nejvýhodnější pohonná hmota​​​
        • Plnohodnotná nádrž na benzín a dvě nádrže na CNG
        • Zážehový motor 1,4 TSI o výkonu 81 kW
        • 480l /1610l
        • od5,4l/100km
        • od96g/km
      • Octavia Combi Scout
        Octavia Combi Scout od  701 900
        Dobrodruh pro rodinu i volný čas
        • Funkční design​
        • Inteligentní pohon 4x4
        • Paket pro špatné cesty na ochranu podvozku
        • 610l /1740l
        • od4,8l/100km
        • od125g/km
  • Yeti
      • Yeti Fresh
        Yeti Fresh od  421 900
        Elegance a bezpečí do města
        • ​Signalizace vzdálenosti při parkování vzadu
        • ​Dvouzónová klimatizace Climatronic
        • Vyhřívání předních sedadel
        • 510l /1580l
        • od4,5l/100km
        • od118g/km
      • Yeti
        Yeti od  384 900
        Elegance a styl do města
        • Jednoduché parkování s parkovací kamerou
        • Komfort řazení dvouspojkových převodovek DSG
        • Systém zadních sedadel VarioFlex
        • 510l /1580l
        • od4,5l/100km
        • od118g/km
      • Yeti Monte Carlo
        Yeti Monte Carlo od  528 900
        Sportovní charakter městského SUV
        • Designové elementy v černém provedení
        • Bi-Xenonové světlomety s denním svícením
        • 17" kola z lehké slitiny Origami Black
        • 510l /1580l
        • od4,5l/100km
        • od118g/km
      • Yeti Outdoor
        Yeti Outdoor od  404 900
        Stylové SUV s terénní výbavou
        • Pohon 4×4 a Off-road systém - zvládá i náročné úseky​​
        • Moderní světelná technika pro lepší viditelnost
        • Infotainment Amundsen s funkcí navigace terénem
        • 510l /1580l
        • od4,5l/100km
        • od118g/km
  • Kodiaq
      • Kodiaq
        Kodiaq
        Silné jako medvěd
        • ​Design nového velkého SUV značky ŠKODA vyjadřuje sílu a ochranu
        • ​Velikost, síla, smysl pro rodinu
        • Představení veřejnosti v druhé polovině roku 2016
  • Superb
      • Superb
        Superb od  615 900
        Nová vlajková loď s revolučním designem
        • Řada inovativních bezpečnostních a asistenčních systémů​

        • Skvělý zážitek z jízdy s vrcholným agregátem o výkonu 206 kW
        • Bezkonkurenční prostor pro cestující i jejich zavazadla

        • 625l /1760l
        • od4l/100km
        • od105g/km
      • Nový Superb SportLine
        Nový Superb SportLine od  852 900
        Jemně ostrá, ostře elegantní
        • ​Sportovní podvozek a Driving Mode Select s personalizací
        • ​Exkluzivní interiér čalouněný Alcantarou s černým stropem
        • Sportovní sedadla a volant  s kontrastním obšitím
        • 625l /1760l
        • od4,1l/100km
        • od107g/km
      • Superb Combi
        Superb Combi od  645 900
        Krystalicky podmanivé kombi nabité nejmodernější technikou
        • Zavazadlový prostor se základní kapacitou 660 litrů​​
        • Řada inovativních bezpečnostních a asistenčních systémů
        • Pokročilé infotainment systémy s mnoha funkcemi
        • 660l /1950l
        • od4l/100km
        • od105g/km
      • Nový Superb Combi SportLine
        Nový Superb Combi SportLine od  882 900
        Jemně ostrá, ostře elegantní
        • ​Sportovní podvozek a Driving Mode Select s personalizací
        • ​Exkluzivní interiér čalouněný Alcantarou s černým stropem
        • Sportovní sedadla a volant  s kontrastním obšitím
        • 660l /1950l
        • od4,2l/100km
        • od110g/km

Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon“) tímto souhlasím se zpracováním svých kontaktních údajů, které jsem nyní poskytl, a to společností ŠKODA AUTO a.s., se sídlem Mladá Boleslav, Tř. Václava Klementa 869, PSČ 293 60, IČO 00177041, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 332, jako správcem osobních údajů nebo subjekty smluvně pověřenými správcem ke zpracování osobních údajů, za účelem marketingu, a sice nabízení produktů a služeb značky ŠKODA, zjišťování spokojenosti zákazníků a průzkumu trhu, jakož i za účelem šíření obchodních sdělení elektronickými prostředky dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti. Osobní údaje mohou být dále zpřístupněny subjektům, které jsou členy autorizované distribuční sítě vozidel značky ŠKODA, jejichž seznam je uveden na stránkách www. skoda-auto.cz. Osobní údaje mohou být zpracovány manuálně i automatizovaně, a to vlastními zaměstnanci správce osobních údajů anebo zpracovatelem osobních údajů. Souhlas se zpracováním uděluji dobrovolně a byl jsem poučen v souladu se zákonem o všech svých právech podle zákona, zejména s právem přístupu k osobním údajům, právem na opravu osobních údajů, právy podle § 21 zákona, jakož i s právem tento souhlas kdykoliv odvolat formou písemné informace zaslané na adresu správce. Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení správce na moji emailovou adresu, kterou jsem dobrovolně poskytl. V případě porušení práv na ochranu osobních údajů je možno se obrátit se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů na webu ŠKODA AUTO

Společnost ŠKODA AUTO věnuje velkou pozornost ochraně osobních údajů. Toto prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů objasňuje způsob shromažďování a využívání osobních údajů získaných od uživatelů internetové aplikace ŠKODA AUTO (dále jen „web“). ŠKODA AUTO neshromažďuje žádné osobní údaje, které jí uživatelé sami dobrovolně neposkytnou.

Shromažďování osobních údajů

V případě, že bude společnost ŠKODA AUTO potřebovat údaje, které jí umožní Vás identifikovat (osobní údaje) nebo kontaktovat za účelem poskytnutí produktu či služby, jež jste si vyžádali (např. informace o produktech a službách společnosti, účast v soutěžích, objednání emailových zpravodajů, připojení na prémiový web nebo službu s omezeným přístupem, přihlášení k akci, nakupování, stahování či registraci produktů společnosti ŠKODA AUTO), o tyto údaje Vás požádáme. Data, která ŠKODA AUTO shromažďuje v souvislosti s Vaší osobou, mohou obsahovat Vaše jméno a příjmení, titul, název společnosti nebo organizace, pracovní email a telefon, adresu do práce nebo domů, informace o pozici v zaměstnání, další informace o společnosti nebo o Vaší kreditní kartě.

Web může shromažďovat určité informace o návštěvě uživatelů, např. název poskytovatele internetových služeb a adresu IP, pomocí kterých tito uživatelé přistupují na internet, datum a čas jejich přístupu na tento web, stránky, které z webu otevírají, a internetovou adresu, ze které web ŠKODA AUTO navštívili. Tyto informace jsou využívány k analýze trendů, ke správě a inovaci webu a také ke shromažďování informací o hardwaru a softwaru za účelem poskytnutí požadované služby.

Společnost ŠKODA AUTO poskytuje uživatelům webu příležitosti k přímé spolupráci se svými zaměstnanci, odborníky a pracovníky, aby tak bylo možné sdílet vědomosti a novinky o produktech společnosti ŠKODA AUTO a souvisejících technologiích. Chcete-li zabránit, aby Vaše emailová adresa nebo jiné osobní údaje byly shromažďovány a využívány třetími osobami bez Vašeho souhlasu, doporučujeme Vám, abyste si při vkládání emailové adresy či jiných osobních údajů do diskusních skupin, konverzací nebo jiných veřejně přístupných fór počínali se zvýšenou opatrností. Další informace a pokyny pro bezpečné využívání technických komunit společnosti ŠKODA AUTO jsou uvedeny níže.

Použití osobních údajů
Osobní údaje shromážděné na tomto webu budou používány k Vaší personifikaci a k poskytování produktů a služeb, které jste si vyžádali nebo k nimž jste dali souhlas. Společnost ŠKODA AUTO může použít osobní údaje k poskytování kvalitnějších zákaznických služeb, k inovaci webu a všech souvisejících produktů a služeb společnosti ŠKODA AUTO, ke zjednodušení používání tohoto webu, kterého lze dosáhnout tak, že se eliminuje nutnost opakovaně zadávat stejné informace a web se přizpůsobí konkrétním preferencím či zájmům uživatele. Informace shromážděné webem mohou být za účelem zajištění ucelené nabídky informací ve styku se společností ŠKODA AUTO spojeny s informacemi shromážděnými prostřednictvím jiných služeb společnosti ŠKODA AUTO.

Souhlasíte s tím, že Vaše osobní údaje můžeme využít k tomu, abychom Vám poskytli důležité informace o produktu nebo službě, kterou používáte, včetně důležitých aktualizací a upozornění. S Vaším souhlasem Vám navíc můžeme zasílat informace o jiných produktech a službách společnosti ŠKODA AUTO a sdílet informace s našimi partnery, kteří Vám také mohou zasílat informace o produktech a službách společnosti ŠKODA AUTO.
Údaje o návštěvnosti webu můžeme pro výzkumné účely kombinovat s anonymními demografickými informacemi. Takto sdružené informace můžeme využít ke zvýšení atraktivnosti obsahu. V některých sekcích webu s omezeným přístupem můžeme s Vaším souhlasem kombinovat údaje o návštěvnosti webu s Vašimi osobními informacemi, abychom Vám poskytovali obsah přizpůsobený přímo pro Vás.

ŠKODA AUTO v některých případech poskytuje určité služby (jako je např. hostování webových stránek, balení, zasílání a doručování vyhraných cen, odpovídání na dotazy zákazníků k produktům a službám a odesílání informací o našich produktech, akčních nabídkách nebo jiných nových službách) prostřednictvím jiné společnosti. Těmto společnostem poskytujeme pouze osobní údaje, které jsou nezbytně nutné k realizaci konkrétní služby. Zároveň od nich důsledně vyžadujeme, aby tyto informace nepoužívali k jiným účelům a nakládali s nimi v souladu s příslušnými právními předpisy.

Společnost ŠKODA AUTO může zpřístupnit osobní údaje třetím osobám pouze v těch případech, kdy jí to bude ukládat nebo umožňovat zákon, nebo v dobré víře, že taková akce je nezbytná k: (a) dodržení zákonů dané země a právních postupů společnosti ŠKODA AUTO; (b) ochraně a obraně práv nebo vlastnictví společnosti ŠKODA AUTO a jejích webů; nebo (c) v naléhavých případech k ochraně bezpečí zaměstnanců a obchodních partnerů společnosti ŠKODA AUTO, uživatelů produktů a služeb společnosti ŠKODA AUTO či veřejnosti.
Osobní údaje shromážděné na tomto webu mohou být uloženy a zpracovány v zemi, ve které má společnost ŠKODA AUTO a její pobočky, přidružené společnosti či zástupci příslušná zařízení.

Kontrola osobních údajů
Pokud v tomto prohlášení není uvedeno jinak, nebudou osobní údaje, které na tomto webu poskytnete, bez Vašeho souhlasu sdělovány mimo společnost ŠKODA AUTO a její pobočky a přidružené společnosti. Ke svým osobním údajům máte přístup a můžete si zde zvolit způsob kontaktování tak, jak je popsáno níže.

Přístup k osobním údajům
Osobní údaje a předvolby kontaktování, které jste na tomto webu zadali, si můžete projít a případné změny provést pomocí „Centrální Identifikační Služby“ (dále CIS) na webu ŠKODA AUTO. Před zobrazením osobních informací budete požádáni o zadání vstupních dat a hesla.

V centru CIS můžete:
• zobrazit, upravit a zrušit osobní údaje, které jste na webu již zadali;
• zvolit, zda chcete z webu přijímat informace marketingového charakteru;
• přihlásit se k odběru, respektive zrušit odběr zpravodajů o našich službách a produktech.

Zabezpečení osobních údajů
Společnost ŠKODA AUTO věnuje zabezpečení osobních údajů velkou pozornost. Pomocí celé řady zabezpečovacích technologií a postupů pomáháme chránit Vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, použitím či zveřejněním.

Soubory cookie
Na webu používáme soubory cookie, abychom tak zajistili integritu registračního procesu a uživatelům umožnili osobní modifikaci webu. Soubor cookie je malý textový soubor umístěný serverem webové stránky na pevném disku. Tento soubor nelze zneužít ke spuštění programů nebo zanesení virů do počítače. Soubory cookie jsou jedinečně přiřazeny právě Vám a může je číst pouze webový server v doméně, která Vám soubor cookie vydala.

Jednou z primárních funkcí souboru cookie je šetřit Váš čas. Jestliže si např. přizpůsobíte webovou stránku nebo budete procházet webem, soubor cookie při následujících návštěvách připomene webu specifické informace o Vašich preferencích. To zjednodušuje proces zobrazování relevantního obsahu, usnadňuje navigaci na webu atd. Jakmile se na webový server vrátíte, mohou být dříve zadané informace načteny, abyste mohli snadněji používat funkce webu, které jste si již přizpůsobili.

Při doručování souboru cookie na náš web mohou asistovat webové signály (beacon), známé také jako technologie clear gif nebo značky akcí. Tato technologie je nástroj, který používáme ke kompilaci úhrnných statistických údajů o využití webu, jakým je např. údaj, kolik uživatelů na webu zvolilo klíčové prvky (např. odkazy nebo grafiku). Úhrnné statistické údaje o webu můžeme sdělit partnerským společnostem a také veřejnosti.

Soubory cookie můžete přijmout nebo odmítnout. Většina webových prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá, nastavení prohlížeče však většinou můžete podle potřeby upravit tak, aby soubory cookie odmítal. Jestliže budete soubory cookie odmítat, nebudete pravděpodobně moci plně využívat interaktivní funkce webu ŠKODA AUTO.

Tento web využívá k přihlášení systém ŠKODA CIS. Chcete-li se přihlásit, budete požádáni o uživatelské jméno a heslo. Přihlášení Vám umožní přístup k mnoha dalším webům a souvisejícím službám. Pokud se přihlásíte pomocí služby CIS, registrujete se zároveň na webu ŠKODA AUTO a otevíráte si účet ŠKODA CIS.

Změny v prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů
Toto prohlášení můžeme v případě potřeby aktualizovat. Pokud se tak stane, zrevidujeme také datum poslední aktualizace uváděné v tomto prohlášení. O změnách v tomto prohlášení Vás budeme informovat oznámením, které umístíme na domovskou stránku našeho webu nebo ho zašleme přímo registrovaným uživatelům. Doporučujeme toto prohlášení pravidelně procházet, abyste byli aktuálně informováni o tom, jak pomáháme chránit Vaše osobní údaje, které jste nám dali k dispozici.

Kontaktní informace
Pokud si myslíte, že společnost ŠKODA AUTO toto prohlášení nedodržela, obraťte se na nás prostřednictvím emailu na následující adresu info@skoda-info.cz. V případě oprávněnosti Vaší stížnosti problém identifikujeme a následně vyřešíme.
Abychom vám mohli poskytovat nejlepší funkcionalitu, a tím i maximální zážitek z procházení stránek ŠKODA AUTO, používáme soubory cookies. Pokud budete pokračovat v procházení našich stránek bez změny nastavění cookies, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.
Nastavení cookies můžete kdykoliv změnit přes odkaz Nastavení zásad ochrany osobních údajů níže na stránce.