• CITIGO
      • Nové CITIGO 3D
        Nové CITIGO 3D od  197 900
        Svěží, moderní vzhled
        • ​Nový design přední části vozu
        • ​Mlhové světlomety volitelně s Corner funkcí
        • Varianta poháněná zemním plynem
        • 251l /951l
        • od4,3l/100km
        • od82g/km
      • Nové CITIGO 3D FRESH
        Nové CITIGO 3D FRESH od  225 900
        Lákavá jako nikdy předtím!
        • ​Oblibená rodina vozů FRESH opět v nabídce
        • ​Akční cena a nadstandardní výbava
        • Nový sebevědomý design
        • 251l /951l
        • od4,3l/100km
        • od82g/km
      • Nové CITIGO 3D MONTE CARLO
        Nové CITIGO 3D MONTE CARLO od  279 900
        Na první pohled jiné CITIGO - vzhledem i výbavou
        • ​​​​Uvedená cena platí pouze při využití financování​
        • Sportovní podvozek
        • Palubní počítač​
        • 251l /951l
        • od4,4l/100km
        • od101g/km
      • Nové CITIGO 5D
        Nové CITIGO 5D od  207 900
        Svěží, moderní vzhled
        • ​Nový design přední části vozu
        • ​Mlhové světlomety volitelně s Corner funkcí
        • Varianta poháněná zemním plynem
        • 251l /951l
        • od4,3l/100km
        • od82g/km
      • Nové CITIGO 5D FRESH
        Nové CITIGO 5D FRESH od  235 900
        Lákavá jako nikdy předtím!
        • ​​Oblíbená rodina vozů FRESH opět v nabídce
        • ​Akční cena a nadstandardní výbava
        • ​Nový sebevědomý design
        • 251l /951l
        • od4,3l/100km
        • od82g/km
      • Nové CITIGO 5D MONTE CARLO
        Nové CITIGO 5D MONTE CARLO od  289 900
        Na první pohled jiné CITIGO - vzhledem i výbavou
        • ​Uvedená cena platí pouze při využití financování​
        • Sportovní podvozek
        • Palubní počítač
        • 251l /959l
        • od4,4l/100km
        • od101g/km
  • FABIA
      • FABIA
        FABIA od  241 900
        Fabia navazuje na designové prvky značky ŠKODA VisionC
        • Expresivní, moderní a dynamická​
        • Nová, svěží koncepce řešení interiérů
        • Možnost využití financování ŠKODA Financial Services
        • 330l /1150l
        • od3,9l/100km
        • od101g/km
      • FABIA MONTE CARLO
        FABIA MONTE CARLO od  373 900
        Dostatek stylu a skvělé jízdní vlastnosti
        • Černé designové prvky, panoramatická střecha a kola z lehkých slitin
        • Kvalitní a precisní provedení interiéru
        • Černo-červená sportovní sedadla a tříramenný volant obšitý kůží
        • 330l /1150l
        • od4,4l/100km
        • od101g/km
      • FABIA TRUMF
        FABIA TRUMF od  244 900
        TEĎ NA TO MÁTE!
        • ​Praktický vůz s vyjímečnou cenou
        • ​Komfortní výbava, která zpříjemní jízdu
        • Úsporné a výkonné motory
        • 330l /1150l
        • od4,4l/100km
        • od101g/km
      • FABIA COMBI
        FABIA COMBI od  271 900
        Začínáme tam, kde jiní končí
        • ​Bezkonkurenční zavazadlový prostor ve své třídě
        • ​Nové asistenční a infotainment systémy
        • Možnost využití financování ŠKODA Financial Services
        • 530l /1395l
        • od3,9l/100km
        • od101g/km
      • FABIA COMBI MONTE CARLO
        FABIA COMBI MONTE CARLO od  383 900
        Dostatek stylu a skvělé jízdní vlastnosti
        • ​Černé designové prvky, panoramatická střecha a kola z lehkých slitin
        • Kvalitní a precisní provedení interiéru
        • Černo-červená sportovní sedadla a tříramenný volant obšitý kůží
        • 530l /1395l
        • od4,4l/100km
        • od101g/km
      • FABIA COMBI SCOUTLINE
        FABIA COMBI SCOUTLINE od  385 900
        Malé auto, velká přitažlivost
        • 16" kola z lehké slitiny ROCK a rezervní kolo
        • Příprava na tažné zařízení
        • Vyhřívání předních sedadel
        • 530l /1395l
        • od3,9l/100km
        • od101g/km
      • FABIA COMBI TRUMF
        FABIA COMBI TRUMF od  274 900
        TEĎ NA TO MÁTE!
        • Praktický vůz s vyjímečnou cenou
        • ​Komfortní výbava, která zpříjemní jízdu
        • ​Úsporné a výkonné motory
        • 530l /1395l
        • od4,4l/100km
        • od101g/km
  • RAPID
      • RAPID a RAPID SPACEBACK
        RAPID a RAPID SPACEBACK
        Vozy ŠKODA RAPID stále v nabídce
        • ​K dispozici v několika atraktivních variantách
        • ​Objednejte si skladové vozy
        • Ihned dostupné u autorizovaných prodejců
  • YETI
      • YETI
        YETI
        Vozy ŠKODA YETI stále v nabídce
        • ​K dispozici v několika atraktivních variantách
        • ​Objednejte si skladové vozy
        • ​Ihned dostupné u autorizovaných prodejců
        • 510l /1580l
        • od4,5l/100km
        • od118g/km
  • OCTAVIA
      • Nová OCTAVIA
        Nová OCTAVIA od  407 900
        Třída sama pro sebe
        • ​​Široká paleta motorů TSI a TDI od 81 kW až po 169 kW
        • ​​Inovativní asistenční systémy
        • ​Nové možnosti konektivity
        • 590l /1580l
        • od3,9l/100km
        • od103g/km
      • OCTAVIA RS
        OCTAVIA RS od  696 900
        Více síly, bezpečí, konektivity
        • ​2,0 TSI a výkonem 169 kW (230 koní), 2,0 TDI s možností pohonu všech 4 kol
        • ​LED přední světlomety, propracované RS detaily
        • Špičkový infotainment, konektivita a asistenční systémy
        • 590l /1580l
        • od4,5l/100km
        • od119g/km
      • OCTAVIA RS 245
        OCTAVIA RS 245 od  771 900
        Nejrychlejší OCTAVIA všech dob
        • ​2.0 TSI 180 kW (245 koní), sedmistupňová DSG převodovka
        • ​Zrychlení z 0 na 100 km/h za 6,6 sekund
        • Špičkový infotainment, konektivita a asistenční systémy
        • 590l /1580l
        • od6,4l/100km
        • od146g/km
      • OCTAVIA FRESH a COMBI FRESH
        OCTAVIA FRESH a COMBI FRESH od  436 900
        Lákavá jako nikdy předtím!
        • ​Oblibená rodina vozů FRESH opět v nabídce
        • ​Akční cena a nadstandardní výbava
        • Nový sebevědomý design
        • 590l /1580l
        • od3,9l/100km
        • od103g/km
      • OCTAVIA SCOUT
        OCTAVIA SCOUT od  771 900
        Dobrodruhem v každé situaci
        • ​Neohrožená tvář SCOUT: ochranná a přitažlivá
        • ​Široká nabídka jízdních asistentů vytvořených pro přežití v divočině
        • Špičkový infotainment, konektivita, skvělé navigační schopnosti
        • 610l /1740l
        • od5l/100km
        • od130g/km
      • OCTAVIA a OCTAVIA COMBI
        OCTAVIA a OCTAVIA COMBI
        Vozy ŠKODA OCTAVIA stále v nabídce
        • ​K dispozici v několika atraktivních variantách
        • ​Objednejte si skladové vozy
        • Ihned dostupné u autorizovaných prodejců
  • KAROQ
      • Nová ŠKODA KAROQ
        Nová ŠKODA KAROQ od  529 900
        Novinka ve třídě kompaktních SUV
        • ​Nejmodernější technika, speciální režim Offroad
        • ​Výkonné a úsporné motory TSI a TDI
        • Historicky poprvé Digitální přístrojový panel
        • 521l /1630l
        • od5l/100km
        • od119g/km
  • KODIAQ
      • KODIAQ
        KODIAQ od  693 900
        Reconnect
        • Sedmimístné provedení a největší zavazadlový prostor
        • ​Novinka Area view vám usnadní řízení v nepřehledných situacích a v terénu
        • ŠKODA Connect - posouvá hranice konektivity
        • 720l /2065l
        • od5l/100km
        • od131g/km
  • SUPERB
      • SUPERB
        SUPERB od  640 900
        Nová vlajková loď s revolučním designem
        • Řada inovativních bezpečnostních a asistenčních systémů​

        • Skvělý zážitek z jízdy s vrcholným agregátem o výkonu 206 kW
        • Bezkonkurenční prostor pro cestující i jejich zavazadla

        • 625l /1760l
        • od4,3l/100km
        • od113g/km
      • Nový SUPERB SPORTLINE
        Nový SUPERB SPORTLINE od  866 900
        Jemně ostrá, ostře elegantní
        • ​Sportovní podvozek a Driving Mode Select s personalizací
        • ​Exkluzivní interiér čalouněný Alcantarou s černým stropem
        • Sportovní sedadla a volant  s kontrastním obšitím
        • 625l /1760l
        • od4,3l/100km
        • od113g/km
      • SUPERB COMBI
        SUPERB COMBI od  670 900
        Krystalicky podmanivé kombi nabité nejmodernější technikou
        • Zavazadlový prostor se základní kapacitou 660 litrů​​
        • Řada inovativních bezpečnostních a asistenčních systémů
        • Pokročilé infotainment systémy s mnoha funkcemi
        • 660l /1950l
        • od4,4l/100km
        • od114g/km
      • Nový SUPERB COMBI SPORTLINE
        Nový SUPERB COMBI SPORTLINE od  896 900
        Jemně ostrá, ostře elegantní
        • ​Sportovní podvozek a Driving Mode Select s personalizací
        • ​Exkluzivní interiér čalouněný Alcantarou s černým stropem
        • Sportovní sedadla a volant  s kontrastním obšitím
        • 660l /1950l
        • od4,4l/100km
        • od114g/km

Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon“) tímto souhlasím se zpracováním svých kontaktních údajů, které jsem nyní poskytl, a to společností ŠKODA AUTO a.s., se sídlem Mladá Boleslav, tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav II, PSČ 293 01, IČO 00177041, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 332, jako správcem osobních údajů nebo subjekty smluvně pověřenými správcem ke zpracování osobních údajů, za účelem marketingu, a sice nabízení produktů a služeb značky ŠKODA, zjišťování spokojenosti zákazníků a průzkumu trhu, jakož i za účelem šíření obchodních sdělení elektronickými prostředky dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti. Osobní údaje mohou být dále zpřístupněny subjektům, které jsou členy autorizované distribuční sítě vozidel značky ŠKODA, jejichž seznam je uveden na stránkách www. skoda-auto.cz. Osobní údaje mohou být zpracovány manuálně i automatizovaně, a to vlastními zaměstnanci správce osobních údajů anebo zpracovatelem osobních údajů. Prohlašuji, že poskytnuté údaje jsou pravdivé, že tento souhlas se zpracováním uděluji dobrovolně a že jsem byl poučen v souladu se zákonem o všech svých právech podle zákona, zejména o právu přístupu k osobním údajům, o právu na opravu osobních údajů, o právech podle § 21 zákona, jakož i o právu tento souhlas kdykoliv odvolat formou písemné informace zaslané na adresu správce. Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení správce na moji emailovou adresu, kterou jsem dobrovolně poskytl. V případě porušení práv na ochranu osobních údajů je možno se obrátit se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů na webu ŠKODA AUTO

Společnost ŠKODA AUTO věnuje velkou pozornost ochraně osobních údajů. Toto prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů objasňuje způsob shromažďování a využívání osobních údajů získaných od uživatelů internetové aplikace ŠKODA AUTO (dále jen „web“). ŠKODA AUTO neshromažďuje žádné osobní údaje, které jí uživatelé sami dobrovolně neposkytnou.

Shromažďování osobních údajů

V případě, že bude společnost ŠKODA AUTO potřebovat údaje, které jí umožní Vás identifikovat (osobní údaje) nebo kontaktovat za účelem poskytnutí produktu či služby, jež jste si vyžádali (např. informace o produktech a službách společnosti, účast v soutěžích, objednání emailových zpravodajů, připojení na prémiový web nebo službu s omezeným přístupem, přihlášení k akci, nakupování, stahování či registraci produktů společnosti ŠKODA AUTO), o tyto údaje Vás požádáme. Data, která ŠKODA AUTO shromažďuje v souvislosti s Vaší osobou, mohou obsahovat Vaše jméno a příjmení, titul, název společnosti nebo organizace, pracovní email a telefon, adresu do práce nebo domů, informace o pozici v zaměstnání, další informace o společnosti nebo o Vaší kreditní kartě.

Web může shromažďovat určité informace o návštěvě uživatelů, např. název poskytovatele internetových služeb a adresu IP, pomocí kterých tito uživatelé přistupují na internet, datum a čas jejich přístupu na tento web, stránky, které z webu otevírají, a internetovou adresu, ze které web ŠKODA AUTO navštívili. Tyto informace jsou využívány k analýze trendů, ke správě a inovaci webu a také ke shromažďování informací o hardwaru a softwaru za účelem poskytnutí požadované služby.

Společnost ŠKODA AUTO poskytuje uživatelům webu příležitosti k přímé spolupráci se svými zaměstnanci, odborníky a pracovníky, aby tak bylo možné sdílet vědomosti a novinky o produktech společnosti ŠKODA AUTO a souvisejících technologiích. Chcete-li zabránit, aby Vaše emailová adresa nebo jiné osobní údaje byly shromažďovány a využívány třetími osobami bez Vašeho souhlasu, doporučujeme Vám, abyste si při vkládání emailové adresy či jiných osobních údajů do diskusních skupin, konverzací nebo jiných veřejně přístupných fór počínali se zvýšenou opatrností. Další informace a pokyny pro bezpečné využívání technických komunit společnosti ŠKODA AUTO jsou uvedeny níže.

Použití osobních údajů
Osobní údaje shromážděné na tomto webu budou používány k Vaší personifikaci a k poskytování produktů a služeb, které jste si vyžádali nebo k nimž jste dali souhlas. Společnost ŠKODA AUTO může použít osobní údaje k poskytování kvalitnějších zákaznických služeb, k inovaci webu a všech souvisejících produktů a služeb společnosti ŠKODA AUTO, ke zjednodušení používání tohoto webu, kterého lze dosáhnout tak, že se eliminuje nutnost opakovaně zadávat stejné informace a web se přizpůsobí konkrétním preferencím či zájmům uživatele. Informace shromážděné webem mohou být za účelem zajištění ucelené nabídky informací ve styku se společností ŠKODA AUTO spojeny s informacemi shromážděnými prostřednictvím jiných služeb společnosti ŠKODA AUTO.

Souhlasíte s tím, že Vaše osobní údaje můžeme využít k tomu, abychom Vám poskytli důležité informace o produktu nebo službě, kterou používáte, včetně důležitých aktualizací a upozornění. S Vaším souhlasem Vám navíc můžeme zasílat informace o jiných produktech a službách společnosti ŠKODA AUTO a sdílet informace s našimi partnery, kteří Vám také mohou zasílat informace o produktech a službách společnosti ŠKODA AUTO.
Údaje o návštěvnosti webu můžeme pro výzkumné účely kombinovat s anonymními demografickými informacemi. Takto sdružené informace můžeme využít ke zvýšení atraktivnosti obsahu. V některých sekcích webu s omezeným přístupem můžeme s Vaším souhlasem kombinovat údaje o návštěvnosti webu s Vašimi osobními informacemi, abychom Vám poskytovali obsah přizpůsobený přímo pro Vás.

ŠKODA AUTO v některých případech poskytuje určité služby (jako je např. hostování webových stránek, balení, zasílání a doručování vyhraných cen, odpovídání na dotazy zákazníků k produktům a službám a odesílání informací o našich produktech, akčních nabídkách nebo jiných nových službách) prostřednictvím jiné společnosti. Těmto společnostem poskytujeme pouze osobní údaje, které jsou nezbytně nutné k realizaci konkrétní služby. Zároveň od nich důsledně vyžadujeme, aby tyto informace nepoužívali k jiným účelům a nakládali s nimi v souladu s příslušnými právními předpisy.

Společnost ŠKODA AUTO může zpřístupnit osobní údaje třetím osobám pouze v těch případech, kdy jí to bude ukládat nebo umožňovat zákon, nebo v dobré víře, že taková akce je nezbytná k: (a) dodržení zákonů dané země a právních postupů společnosti ŠKODA AUTO; (b) ochraně a obraně práv nebo vlastnictví společnosti ŠKODA AUTO a jejích webů; nebo (c) v naléhavých případech k ochraně bezpečí zaměstnanců a obchodních partnerů společnosti ŠKODA AUTO, uživatelů produktů a služeb společnosti ŠKODA AUTO či veřejnosti.
Osobní údaje shromážděné na tomto webu mohou být uloženy a zpracovány v zemi, ve které má společnost ŠKODA AUTO a její pobočky, přidružené společnosti či zástupci příslušná zařízení.

Kontrola osobních údajů
Pokud v tomto prohlášení není uvedeno jinak, nebudou osobní údaje, které na tomto webu poskytnete, bez Vašeho souhlasu sdělovány mimo společnost ŠKODA AUTO a její pobočky a přidružené společnosti. Ke svým osobním údajům máte přístup a můžete si zde zvolit způsob kontaktování tak, jak je popsáno níže.

Přístup k osobním údajům
Osobní údaje a předvolby kontaktování, které jste na tomto webu zadali, si můžete projít a případné změny provést pomocí „Centrální Identifikační Služby“ (dále CIS) na webu ŠKODA AUTO. Před zobrazením osobních informací budete požádáni o zadání vstupních dat a hesla.

V centru CIS můžete:
• zobrazit, upravit a zrušit osobní údaje, které jste na webu již zadali;
• zvolit, zda chcete z webu přijímat informace marketingového charakteru;
• přihlásit se k odběru, respektive zrušit odběr zpravodajů o našich službách a produktech.

Zabezpečení osobních údajů
Společnost ŠKODA AUTO věnuje zabezpečení osobních údajů velkou pozornost. Pomocí celé řady zabezpečovacích technologií a postupů pomáháme chránit Vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, použitím či zveřejněním.

Soubory cookie
Na webu používáme soubory cookie, abychom tak zajistili integritu registračního procesu a uživatelům umožnili osobní modifikaci webu. Soubor cookie je malý textový soubor umístěný serverem webové stránky na pevném disku. Tento soubor nelze zneužít ke spuštění programů nebo zanesení virů do počítače. Soubory cookie jsou jedinečně přiřazeny právě Vám a může je číst pouze webový server v doméně, která Vám soubor cookie vydala.

Jednou z primárních funkcí souboru cookie je šetřit Váš čas. Jestliže si např. přizpůsobíte webovou stránku nebo budete procházet webem, soubor cookie při následujících návštěvách připomene webu specifické informace o Vašich preferencích. To zjednodušuje proces zobrazování relevantního obsahu, usnadňuje navigaci na webu atd. Jakmile se na webový server vrátíte, mohou být dříve zadané informace načteny, abyste mohli snadněji používat funkce webu, které jste si již přizpůsobili.

Při doručování souboru cookie na náš web mohou asistovat webové signály (beacon), známé také jako technologie clear gif nebo značky akcí. Tato technologie je nástroj, který používáme ke kompilaci úhrnných statistických údajů o využití webu, jakým je např. údaj, kolik uživatelů na webu zvolilo klíčové prvky (např. odkazy nebo grafiku). Úhrnné statistické údaje o webu můžeme sdělit partnerským společnostem a také veřejnosti.

Soubory cookie můžete přijmout nebo odmítnout. Většina webových prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá, nastavení prohlížeče však většinou můžete podle potřeby upravit tak, aby soubory cookie odmítal. Jestliže budete soubory cookie odmítat, nebudete pravděpodobně moci plně využívat interaktivní funkce webu ŠKODA AUTO.

Tento web využívá k přihlášení systém ŠKODA CIS. Chcete-li se přihlásit, budete požádáni o uživatelské jméno a heslo. Přihlášení Vám umožní přístup k mnoha dalším webům a souvisejícím službám. Pokud se přihlásíte pomocí služby CIS, registrujete se zároveň na webu ŠKODA AUTO a otevíráte si účet ŠKODA CIS.

Změny v prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů
Toto prohlášení můžeme v případě potřeby aktualizovat. Pokud se tak stane, zrevidujeme také datum poslední aktualizace uváděné v tomto prohlášení. O změnách v tomto prohlášení Vás budeme informovat oznámením, které umístíme na domovskou stránku našeho webu nebo ho zašleme přímo registrovaným uživatelům. Doporučujeme toto prohlášení pravidelně procházet, abyste byli aktuálně informováni o tom, jak pomáháme chránit Vaše osobní údaje, které jste nám dali k dispozici.

Kontaktní informace
Pokud si myslíte, že společnost ŠKODA AUTO toto prohlášení nedodržela, obraťte se na nás prostřednictvím emailu na následující adresu infoline@skoda-auto.cz. V případě oprávněnosti Vaší stížnosti problém identifikujeme a následně vyřešíme.
Abychom vám mohli poskytovat nejlepší funkcionalitu, a tím i maximální zážitek z procházení stránek ŠKODA AUTO, používáme soubory cookies. Pokud budete pokračovat v procházení našich stránek bez změny nastavění cookies, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.
Nastavení cookies můžete kdykoliv změnit přes odkaz Nastavení zásad ochrany osobních údajů níže na stránce.